BG BMW ФОРУМ
http://www.bgbmw.com/

Изработка на уеб сайт за части
http://www.bgbmw.com/viewtopic.php?f=15&t=9267
Страница 1 от 1

Автор:  TheWitch [ 16 Авг 2018, 14:19 ]
Заглавие:  Изработка на уеб сайт за части

Добро утро! С мои роднини сме решили да създадем сайт за части и да вложим в него. Целта ни е да го популяризираме възможно най-много, за да стане известен. Успяхме да открием хора, които ще ни помагат за част от нещата. Възникнаха няколко въпроса, на които търсим отговори:
1. Кой вариант е по-добър - да вземем нов домейн или стар. Четох доста и много хора ми казаха да закупя стар, защото по-лесно ще може да се класира в търсещите машини. Ако това е вярно, от къде мога да го взема и какви пари горе-долу ще струва?
2. Трябва ни линк билдинг за сайта. Може ли да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.
3. Някъде четох и за така наречените сателитни мрежи. Все още ли този вариант действа, защото видях, че повечето имат различно мнение по този казус. Аз лично бих тествал, за да видя какъв ефект ще мога да постигна. Тук отново стои въпроса как точно да я направя – с чисто нови домейни или със стари.

Автор:  mrsuperman [ 11 Сеп 2018, 14:33 ]
Заглавие:  Re: Изработка на уеб сайт за части

Здравей, приятел :)

Поздравления за идеята и за това, че си решил да инвестираш в нещо подобно. Пожелавам ти само успехи!

Ще споделя моите знания и се надявам да ти бъда полезен.

Преди около година си купих стар домейн от https://domeinite.bg/ и за около 1 месец се класира по доста ключови думи. Тук продават само домейни с история, които са подходящи точно за това, което търсиш ти.

Линк билдингът е много важна част. Купувай си линкове всеки месец и равномерно. Например по 10 месечно. Няма да ти излиза много скъпо. Аз ти препоръчвам да вземаш от https://linkove.bg/ - дават ги евтинко и имат големи количества. Ако си редовен клиент ще ти дадат и отстъпки.

Ако искаш сам да си изградиш спомагателни сайтове, то това е най-добрият вариант. Инвестирай само пак в старички домейни, защото с нови няма да има много смисъл. https://seo.domains/ - тук продават такива по 30-40$, които ще ти свършат работа. Може да вземаш по 1 на месец и така след време ще си имаш доста добра твоя мрежа.

Със сигурност тези неща ще ти помогнат да направиш доста добро онлайн присъствие и да популяризираш добре бизнеса си като за начало.
И запомни - не се отказвай!

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/